Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Champ – fotogenisk hund

Hunden Champ med fjäril på nosen.

De flesta hundar ser antingen nåpna, ståtliga eller gulliga ut. Vissa mer än andra. Men Champ, bilden, är kanske den mest konsekvent fotogeniska hunden i världen. Mycket av det är förmodligen hans ägare och fotograf, Candice Sedighans, förtjänst.
    Sedighan har rönt så mycket uppmärksamhet med sina bilder att Flickr intervjuade henne om hennes arbete. Se fjärilsbilden ovan? Den är inte photoshoppad. Champ är mycket samarbetsvillig i Sedighans arbete. I själva verket, säger hon, följer Champ henne runt och när han ser henne hämta sin kamera är han redo att börja jobba.
    Foton på Flickr: Champ&Candice .
    Candice Sedighan på Facebook.
    Intervju med Candice: Candice and Champ – a wonderful friendship.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv