Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Exposure

Skapa vackra fotoberättelser med Exposure.

Det finns många sajter där man kan lägga upp fotografier på nätet. Här är ytterligare en: Exposure är för fotografer som vill ha ett mer meningsfullt och lätt sätt att publicera sitt arbete – inom ramen för en berättelse, i stället för enstaka foton på en sida. Med Exposure kan man berätta en trevlig historia till sina foton.
    Man kan dra och släppa bilder i sin webbläsare, och sedan lägga till rubriker och brödtext ovanför eller mellan bilderna. Man kan också utforska vad andra har gjort genom att klicka på “Utforska”-knappen. Exposure skapades av Luke Beard och Kyle BraggerElepath i San Francisco.
    Exposure.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv