Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Digitala livet efter döden

Vad sker med on-line-ivet efter döden? (Foto: Wikimedia Commons, cc.)

En litet faktum: Du kommer att dö, säger Döden i öppningen av filmen Boktjuven. Trots att vi alla (nästan i varje fall) ansträngningar oss, ingen lever för evigt. Kanske du har förberett för det oundvikliga genom att skriva ett testamente.
    Men i dessa dagar när allt ligger på nätet, måste du också bestämma vad som kommer att hända med ditt online-liv efter döden. Vad kan du göra för att förbereda dig för det, och vad kan du göra för att hjälpa till om någon nära dig går bort?
    What you need to know about your digital life after death.


Boktjuven (The Book Thief) är en amerikansk dramafilm från 2013, baserad på romanen med samma namn av Michael Petroni. Filmen hade biopremiär i februari 2014 i Sverige.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv