Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Värdetransport tappade 15 miljoner kronor på gatan

Rusning efter kontanter …

En värdetransportbil från världens största säkerhetsföretag, G4S, tappade motsvarande 15 miljoner kronor under en transport i Hongkong. Det blev rätt snabbt kaotiskt när andra trafikanter stannade till och började samla in pengar för egen räkning och det sägs att de 15 miljonerna försvann på bara några minuter.
    Polisen har uppmanat dem som samlat in de utspillda pengarna att återlämna dem och än så länge har runt 30 personer lämnat tillbaks sammanlagt lite mer än en tredjedel av pengarna. Med hjälp av övervakningsbilder har två personer gripits och i deras lägenheter hittade polisen sammanlagt motsvarande 165.000 kronor.
    South China Morning Post – Hongkong: Two arrested in Christmas Eve cash spill case in Hong Kong; HK$9 million still missing.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv