Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Batman som träsnideri

Batman i trä.

“För mig är en motorsåg som en 3-D-penna”, säger Thomas Earing i Maple Valley, Washington till KOMO News. “Du börjar fila i detaljerna. Du försöker få skuggor. Det börjar likna en yta precis som en skrivare skulle skriva ut.”
    Och för att bevisa detta påstående, har konstnären och träsnidaren en stor portfölj med snidade stycken han har gjort under det senaste årtiondet, inklusive denna skönhet: “The Bark Knight”, en träskulptur av Batman.
    Batman-skulpturen är 7 meter hög och är tillverkad i silverlönn.
    Komo News: Seahawks fan goes Beast Mode on bark.
    Thomas Earings hemsida.
    Fler konstverk av Thomas Earing på Instagram.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv