Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Mercedes-Benz presenterar självkörande bil

Delad plats i morgondagens värld.

Mercedes-Benz presenterar “F 015 Luxury in Motion”, ett forskningsfordon, en ny självkörande konceptbil. Byggd för fyra passagerare med en lyxig salong som ger en förhandsvisning av hur man själv kör bil i framtiden och hur det kan bli en plattform för kommunikation och interaktion
    Vyn utanför kan projiceras på insidan av fordonet tack vare sex trådbundna, interaktiva skärmar. Ett batteri och en väte-bränslecell är den drivande kraften; ger en räckvidd på cirka 1100 kilometer (680 miles). Även om den här eleganta, futuristiska bilen har förmågan att köra själv, hindrar det inte dess passagerare från att ta över ansvaret när som helst under åkturen.
    Läs mer om F 015: The Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv