Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Varje år bygger de gigantisk snöskulptur

Brödetna Bartzs snösköldpadda.

Varje vinter de senaste åren har Austin, Trevor och Connor Bartz i New Brighton, Minnesota byggt en enorm snöskulptur av en havsvarelse på sin gräsmatta. Förra året sågs deras enorma snöhaj. I år har pojkarna Bartz gjort en 12 meter hög sköldpadda.
    Varför ser man sällan några vackra, snögubbar i alla ära, snöskulpturer i vårt land? Hittills i år har man kunnat skylla på snöbrist, åtminstone i södra halvan av landet. Men de senaste dagarna har det snöat ganska bra, utom då längst söderut där det mest varit regn.
    Twisted Sifter: Every Year These Brothers Make a Giant Snow Sculpture on their Front Lawn, med även tidigare års snöskulpturer.
    My Fox 9: 3 Minnesota brothers create massive snow turtle.
    Video tagen under skapandet av sköldpaddan, YouTube: Snow Sea Turtle.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv