Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Frukt-klistermärken är ätliga (!)

Fruktetiketterna lär vara ätbara.

Det är irriterande med dessa klistermärken på frukt. Undrar vem som kom på den idén, i varje fall var det inte Newron när han fick ett äpple i huvudet.
    HLN Television, som tillhör CNN Worldwide network, påstår att frukt-klistermärken är ätbara! De är faktiskt gjorda av “ätbart papper” eller annat livsmedelskvalitets-material med den möjligheten! Även limmet har livsmedelskvalitet.
    Jag kommer nog, trots “ärbarheten”, att ta bort etiketten även i fortsättningen. HLN visar faktiskt ett smart sätt att ta bort etiketten, utan att man behöver “pilla” bort den, och som fungerar. Jag har provat, men det går åt en massa tejp förstås …
    HLN Television: Fruit stickers: 8 things you may not have known

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv