Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Hjälmkamera fångar eldInferno från brandmannens perspektiv

Hjälmkamera fångar eldinferno.

Nyligen härjade en brand som brände av cirka 125 kvadratkilometer mark i Adelaide Hills, södra Australien. Medan invånarna flydde, rusade brandmännen till för att begränsa och släcka branden. Volontärbrandmannen Ben Wilson var en av dessa modiga män och kvinnor. Han hade en GoPro-kamera monterad på hjälmen under en del av sin tid där. Den här filmen visar hur det är att köra in i ett område där det brinner överallt.
    ABC Rural: CFS investigators examine bushfire impact on homes in the Sampson Flat fire.
    Popular Mechanics Watch What Happens When a Firefighter Straps a GoPro to His Helmet.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv