Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Tatueringar av Expanded Eye

Konstnärlig tatuering.

Expanded Eye består av London-baserade konstnärerna Jade Tomlinson och Kev James. Duon inte bara anpassar och skapar tatueringsmönster från varje kunds berättelser, de gör också utskrifter, gatukonst och andra konstverk som ställs ut på gallerier och finns att köpa på The Vaults Gallery i London.
    Konstälskare kan upptäcka influenser av kubism i Tomlinson och James ‘tatueringsmönster, som ofta #flyter” över från en del av kroppen till en annan. Användningen av geometrisk form, kontrast och multiperspektiva synpunkter verkar som en hyllning till konstnärer som Picasso och Braque.
    Se fler fotografier av Expanded Eye tatueringar och konstverk på deras hemsida och på Facebook.
    Expanded Eyes hemsida och på Facebook.
    The Vaults Gallery.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv