Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Bilist fångade flygplanskrasch i Taiwan

Flygplan kraschar i Taiwan. (Foto: @Missxoxo168 på Twitter.)

Ett TransAsia Airways ATR-72 turbopropplan kraschade i en flod i Taiwan, och minst 25 personer omkom, flera saknas. Mirakulöst överlevde flera, däribland en taxiförare vars bil träffades av planets vinge En förare med en dashcam-kamera i sin bil fångade dramatiska bilder när planet kraschade i floden.
    Det var strax efter start som något gick snett. Planet kom aldrig mer 400 meter upp i luften, men piloterna lyckades manövrera förbi bostadshus och en motorväg innan det slog ner i Keelung-floden. 58 personer fanns ombord.
    Se en video och läs mer på The Wall Street Journal.
    TransAsia Plane Crashes Into River in Taiwan.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv