Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Reflekterande egenskaper av vatten i bilder från Sydkorea

Vackert spegelfoto av Jaewoon U.

Jaewoon U är en fotograf från Sydkorea vars landskapsfoton av hans land återspeglas i de lugna ytorna av vattenförekomster. Hans foton har rönt allt större uppmärksamhet. Dessa konstnärliga fotografier av färgglada “blad” är så lugna och tilltalande för ögat, att titta på dem under en längre tid har effekter som liknar meditation. Den sydkoreanska turistnäringen har anlitat fotografen att hjälpa dem.
    Titta in på hans sida på 500px och se mer.
    My Modern Met: Photographer Captures Stunning South Korean Landscapes Reflected in Mirror-Like Lakes.
    Jaewoon U500px.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv