Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Kyrka förvandlad till skatepark

100-årig kyrka har blivit skatepark.

En arkitekt som heter Manuel del Busto ritade den majestätiska gamla kyrkan 1912. Den tjänade samhället i årtionden. Men för ett antal år sedan övergav kyrkan Santa Barbara i Llanera, Asturien, Spanien.
    Nu har byggnaden hittat nytt liv och i ett ny syfte, tack vare konstnären Okuda San Miguel och Red Bull. Interiören är täckt med fraktala väggmålningar i abstrakta former, mänskliga ansikten, djur, och skallar. Det är ett utbrott av färg över skateboardåkarna som nu rör sig i vad som nu kallas El Kaos-templet. Se fler bilder på Design Boom.
    Design Boom: Okuda san miguel paints colorful mural within converted church’s indoor skate park.
    Se också Colossal: A 100-Year-Old Church in Spain Transformed into a Skate Park Covered in Murals by Okuda San Miguel.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv