Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Fartyget som ser ut som en svan

“Swan Lake”, Båttur på Lake Yamanaka, Yamanashi, Japan.
(Foto: Wikimedia Commons, cc.)

En del kallar Lake Yamanaka för “Svansjön”. Denna vackra sjö inom synhåll av Mount Fuji i Japan är tillhåll för många fåglar och mycket omtyckt av fågelskådare, speciellt för alla svanar. Stadsbor i jakt på natur kommer hit och åker på svanformade trampbåtar eller tar den enorma svanformade utflyktsbåten. Eller, om man är lite mer vågad, kan man ta ett amfibiefordon för en resa på vattnet. Läs mer om sjön och dess bekvämligheter:
    Arlas Obscura: Lake Yamanaka.
    Yamanakako “Swan Lake – Excursion Ship.
    YAMANAKAKO NO KABA – Amphibious Buses.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv