Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Klassiskt på ett modernt sätt

”I garaget”, en tavla av Tarik Hardaga.

Konstnären Tarik Hardaga inspireras av klassisk konst och vill återge den på ett modernt sätt. Tarik Hardaga är född i Sarajevo, Bosnien, men bor sedan 1994 med sin familj i Halmstad. Han har studerat konst i Sverige och har haft ett flertal utställningar även runt om i Europa och USA.
    Han har en fantastisk färgåtergivning, som är nyanserad och man får en känsla av “Trompe l’œil”, som bedrar ögat, synvilla. Ett sedan antiken inom konsten utbrett framställningssätt som försöker göra det omöjligt för ögat att skilja mellan ett målat och ett verkligt föremål. Han målar akryl på pannå.
    Tarik Hardaga ställer just nu ut på Hallstahammars bibliotek, pågår till och med fredag 12 februari.
    Tarik Hardaga – Målningar.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv