Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

En kajaktur genom Tham Khoon Xe

Tham Khoon Xe, en av de största flodgrottorna på jorden.
(Foto: Ryan Deboodt.)

Tham Khoun Xe är en grotta på gränsen mellan Laos och Vietnam, den innehåller en fyra mil lång flod.
    Naturfotografen Ryan Deboodt och hans följeslagare tillbringade två dagar med kajakpaddling genom grottan. Han tog många bilder av naturliga underverk i detta enorma grottkomplex. I en intervju med Smithsonian beskrev Deboodt expeditionen:

It’s a pretty big journey. We started in Vietnam and crossed the boarder to Laos. Once we got to Laos, the road condition was quite poor. Dirt roads, and the bridges were damaged from floods from the previous years. It took a day of driving to get to the cave. When we got to the cave, we set up camp by the downstream entrance. From there, we spent two days kayaking inside the cave. We started at the downstream entrance and then went to the upstream entrance. Through the caves there are about seven to eight small waterfalls where we had to get out and carry our kayaks.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv