Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Lustarnas trädgård av Jheronimus Bosch

The Garden of Earthly Delights by Jheronimus Bosch.
(Foto: Wikimedia Commons.)

Jheronimus Bosch, eller Hieronymus Bosch, (1450–1516) var en nederländsk målare. Hans arbeten är kända för sitt fantastiska bildspråk , detaljerade landskap, och illustrationer av religiösa begrepp och berättelser. Hans mest hyllade verk består av några altartavlor, den mest framstående av dessa är ”Lustarnas trädgård”.
    Zooma in på ”Lustarnas trädgård” och upptäck de många historier som göms bakom bilderna i målningen. Klicka på de vita textrutorna för att lyssna på och/eller läsa berättelserna. Låt dig vägledas av ljud, musik och bilder.
    The Garden of Earthly Delights by Jheronimus Bosch (interaktiv sida).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv