Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Tim Cook skriver öppet brev till Apples kunder

Apple vägrar hacka massmördarens telefon.

Apples VD Tim Cook har skrivit ett öppet brev till Apples kunder med anledning av att de blivit beordrade av en amerikansk domstol att låsa upp en iPhone som användes av den person som genomförde en masskjutning i amerikanska San Bernadino i december i fjol.
    I brevet skriver Cook att man fram tills nu har gjort allt FBI bett dem och försett dem med data man förfogat över men att FBI nu har bett dem att göra något de helt enkelt inte anser att de kan genomföra på grund av respekt för sina kunders privatliv och integritet.
    Läs hela Cooks brev: A Message to Our Customers.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv