Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Engelsk atmosfär gömd i Japan

Yufuin Floral Village. (Foto: RachelH_)

Japan är värd för några av de mest underbara platser som mycket få känner till. Medan bonsai-konst och kimonos är spännande, är det faktiskt en engelsk miljö som förvånar människor: Yufuin Floral Village.
    Även om besökarna kan gå genom byn på några minuter, är resan dit definitivt värd det. Den gamla engelska atmosfären är inspirerad av Cotswolds, ett engelskt område med anor från den neolitiska eran (yngre stenåldern). Till skillnad från Cotswolds byggdes arkitekturen i Yufuin Floral Village upp 2012 av en lokal affärsman.
    The English atmosphere hidden in Japan: Yufuin Floral Village.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv