Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Mars 2016 var varmaste mars sedan 1880

Värmerekord i mars.

Amerikanska National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) har presenterat temperaturstatistik för mars månad och det visar sig ha varit ännu en rekordvarm månad och enligt NOAA så har mars månad inte varit så här varm sedan man började med sina mätningar 1880.
    Mars 2016 var globalt sett 1,22 grader varmare än genomsnittet för mars månad på 1900-talet och 0,32 grader varmare än den tidigare varmaste mars-månaden vilken var mars 2010. Det sista värdet är extra anmärkningsvärt då värmerekorden vanligtvis bara brukas slås med några hundradels grader.
    Warmest March in Global Recordkeeping; 2016 Roars Ahead of Pack.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv