Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Regeringskansliets årsbok

Hur många arbetar i Regeringskansliet? Hur såg statsbudgeten ut förra året? Vilka var 2015 års propositioner, skrivelser och offentliga utredningar? I Regeringskansliets årsbok 2015 finns svaren på bland annat dessa frågor.
    Årsboken (med fantasilöst omslag, fantasilös som regeringen – förlåt, var svårt att låta bli) ger exempel på verksamhet som genomfördes i Regeringskansliet under året som gick, både i text och i statistik. Den ger i första hand en bild av tjänstemännens arbete och riktar sig främst till riksdagens ledamöter och tjänstemän samt till andra myndigheter och organisationer.
    Regeringen: Regeringskansliets årsbok 2015 (pdf).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv