Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Bruce Springsteen

Bruce Springsteen, med Max Weinberg i bakgrunden på trummor.
(Foto: Wikimedia Commons, cc.)

De flesta känner honom som The Boss, medan andra helt enkelt hänvisar till honom under hans artistnamn Bruce Springsteen. Oavsett vad du kallar honom, Bruce är utan tvekan en av de mest ikoniska rock’n’roll-musikerna genom tiderna.
    Springsteen är känd för sin jordnära attityd och är känd för att arbeta oerhört hårt under sina uppträdanden, genomsnitt tre timmar vid varje konsert. På grund av sitt nära samarbete med sina fans, kan de flesta ”läsa honom som en öppen bok”. Men oavsett detta, finns det vissa saker som även de närmaste av hans fans inte är medvetna om.
    20 Things You Didn’t Know about Bruce Springsteen.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv