Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

The 7th room (tillgängligt från den 20 januari, 2017)

”Sjunde rummet” i Harads.

”När du närmar dig det sjunde rummet nerifrån marken och blickar mot skyn, täcks hela byggnadens bottenfasad av ett fotografi i naturlig storlek, taget upp mot trädtopparna innan rummet lyftes på plats. Det inbjuder till kittlande kamouflerande nyfikenhet. Vad döljer sig där uppe?
    Rummet ligger tio meter upp i tallarna. Vägen upp är en upplevelse i sig. Den går genom etage och trappor som steg för steg tar besökaren närmare molnen. När du är i höjd med de stora frodiga norrländska talltopparna, med vidunderlig utsikt mot Lule älv, är du framme. Stora panoramafönster vetter mot norr där gästerna ska kunna skåda våra magnifika norrsken, även genom takfönster i sovrummen.”
    Trädhotellet ligger i Harads, ungefär sju mil, eller en timme med bil, från Luleå (Kallax) flygplats.
    Läs mer och se fler bilder på Treehotel>

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv