Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Regeringskansliets årsbok 2017

Fakta och siffror om Regeringskansliet.

Hur många arbetar i Regeringskansliet? Hur såg statsbudgeten ut förra året? Vilka var 2017 års propositioner, skrivelser och offentliga utredningar? I “Regeringskansliets årsbok 2017” får vi svar på bland annat dessa frågor.
    Årsboken ger exempel på verksamhet som genomfördes i Regeringskansliet under året som gick, både i text och statistik. Den innehåller bland annat fakta om Regeringskansliet, Statsrådsberedningens verksamhet, departementens verksamhet, särskilda projekt och program, Regeringskansliets interna utvecklingsarbete och Regeringskansliet i siffror i ett appendix.
    Årsboken ger en bild av tjänstemännens arbete och riktar sig främst till riksdagens ledamöter och tjänstemän samt till andra myndigheter och organisationer.
    Ladda ner årsboken: Regeringskansliets årsbok 2017 (pdf, 109 sidor).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv