Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

På gränsen med fotografen John Moore

Världens mest passerade gräns, passeras uppskattningsvis av 350 miljoner personer om året. (Bild: Wikimedia Commons.)

Getty Images-fotografen John Moore har vunnit många fotojournalistiska utmärkelser under sin karriär, vilket visar sig i en hög grad av skicklighet, empati, professionalism, uthållighet och ett fantastiskt öga för skönhet och färg till allt sitt arbete.
    Moore har spenderat flera år på att arbeta längs gränsen mellan USA och Mexiko och reser regelbundet till Mexiko och Centralamerika och täcker de många problem som omger den pågående invandringskrisen – dess grundorsaker i fattigdom, våld och hopplöshet.
    On the Border With the Photographer John Moore (44 foton).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv