Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

En jätteballong välkomnar Trump till London

Bebis-Trump kommer att flyga över London under Trump-demonstration.

På torsdag landar USA:s president Donald Trump i London. Under sitt tre dagar långa besök ska han träffa både premiärminister Theresa May och drottning Elizabeth.
    Stora protester planeras äga rum i London under Trumps besök. Bland annat har aktivister samlat ihop motsvarande 165.000 kronor i ett medborgarfinansierat projekt: En enorm ballong föreställande en bebis-Trump i blöja, som de hoppas få flyga över staden vid besöket.
    Den sex meter höga ballongen har finansierats via en crowdfunding-kampanj, som hittills dragit in över en kvarts miljon kronor. Ballongen ska inte ses som någon direkt hyllning till USA:s president och bebis-Trump kommer att flyga över London i samband med en “Stop Trump”-demonstration fredag 13 juli – om man får alla tillstånd som behövs.
    Läs mer på Crowsfunder: Trump Baby.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv