Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Million dollar McGuires irländska pub

Intressanta väggprydnader … (Foto: Elizabeth Holladay.)

McGuires irländska pub och bryggeri är en populär restaurang och ett lokalt landmärke i Pensacola, Florida. Puben ligger i en byggnad från 1927 som ursprungligen var plats för Pensacolas brandkår. Det blev senare en drive-in-restaurang som hette Old Firehouse Drive-In.
    När restaurangen stängdes blev byggnaden hem för McGuires irländska pub 1982. Den 20.000 kvadratmeter stora byggnaden har 400 platser i olika temarum som “Pipers Den”, “Notre Dame Room”, “The Irish Links Room” och “Ruprecht O’Tolf Wine Cellar”.
    På insidan är varje kvadrattum av väggutrymmena täckta med inramade, och ofta undertecknade, bilder av politiker, sportfigurer och underhållare, smarta ord, träsniderier, irländska knikkknacks, ett dussin älghuvuden. Från taket hänger tusentals autografsignerade dollarräkningar vars kollektiva värde har uppskattats till över en miljon dollar.
    The Million Dollar McGuire’s Irish Pub.
    McGuires Irish Pub.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv