Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Kärlek i Luoping

Love in Luoping.

Kanske har du aldrig hört talas om Luoping. Det är beläget i Kinas Yunan-provins, och är känt för sitt underbara landskap och dess rapsolja (canola) som, när de blommar, täcker bergen i ett hav av guldblommor.
    Platsen lockar många fotografer, inklusive folket på Perfect View China. Vad som skiljer sig från många resevideorna är att här är så mycket uppmärksamhet på folket och deras omgivning. Även om detta gör att videon ser ut som om den kanske hade gjorts för den lokala turistnämnden, ger den ett intressant inblick.
    Mer om Luoping är att det är platsen för nyligen massiva fossilfynd. Över 20.000 fossiler utgör resterna av ett ekosystem som utvecklats efter massutrotningen för 250 miljoner år sedan.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv