Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Högtalare för formel 1-fantaster

Högtalare i ett Pirelli-däck.

Pirelli är ett klassiskt italienskt däckmärke, speciellt i F1-kretsar. Det grundades 1872 av Giovanni Battista Pirelli (1848–1932) under namnet G.B. Pirelli & C. Bolaget började med tillverkning av telegrafledningar, kablar och cykeldäck. Efter att Pirelli börjat tillverka bildäck kom verksamheten att expandera utomlands med nya fabriker.
    Och nu kan F1-fantasten få sitt alldeles egna däck hem. Nu är det inte ett fullstort däck utan gjort efter de mindre varianter som används i vindtunnel. Men stilen går inte att missta sig på. Det är italienska Ixoost som har gjort däcket till en högtalare som man kopplar upp via blåtand.
    Ixoost: Pirelli P Zero Sound.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv