Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Firefox Monitor ser om dina lösenord är på drift

Firefox Monitor.

Mozilla har skapat en tjänst som man kallar “Firefox Monitor” – där du kan kontrollera om dina inloggningsuppgifter kommit på villovägar. Högaktuellt på grund av de otaliga datorintrång som gjorts mot tjänster på nätet den senaste tiden.
    Tjänsten bygger på “Have I Been Pwned”, en sajt som haft samma tjänst sedan 2013. Firefox Monitor har även ett samarbete med “Have I Been Pwned” vilket gör att kanske fler användare nu får upp ögonen för tjänsten.
    Om dina inloggningsuppgifter har läckt så rekommenderas att snarast byta lösenord på den aktuella tjänsten – eventuellt även tjänster där man använts samma inloggningsuppgifter.
    Firefox Monitor.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv