Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Imponerande konstverk av denim

Porträtt i denim.

Ian Berry är en brittiskfödd konstnär som varit baserad baserad i Sverige och Sydney. Han skapar konstverk från denim, bland annat monokromatiska porträtt, urbana skapelser och andra unika verk av gamla jeans, jackor och andra denimkläder. Berry antog en tid namnet Denium, den japanska fonetiska stavningen av denim, för att ytterligare betona sin besatthet av blå jeans.
    För att producera konstverk måste han skära bitar av denim i exakta former innan de noggrant limmades samman. För att uppnå olika utseende använde han ibland blekmedel, antingen med stencil och spray, eller experimenterade med olika färgade jeans.
    Impressive Artwork Made Out of Denim by Ian Berry.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv