Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Robotar på jobbet och för spel

Robot som läkare.

Förbättringar inom robottekniken sker kontinuerligt inom rymdutforskning, hälsovård, allmän säkerhet, underhållning, försvar och många fler områden.
    Dessa robotar – några helt självständiga, vissa som kräver mänsklig insats – utökar vårt grepp, förbättrar våra möjligheter och reser som våra ersättare till platser som är för farliga eller svåra för oss att vara på.
    Här är de senaste bilderna av robotteknik, inklusive en japansk sond som når en avlägsen asteroid, ”tvåbenta” robotkämpar i Japan, en automatiserad mjölkningsmaskin, leveransbotsar, teknik inom mode och exoskeletoner, med mer.
    Robots at Work and Play (35 foton).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv