Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Ovzon tecknar avtal med SpaceX för en första satellituppskjutning

Live-broadcast-Storyboard. (Bild: Ovzon.)

Ovzon har tecknat avtal med SpaceX för uppskjutningen av bolagets första GEO-satellit och därmed tagit ett viktigt steg mot att bredda sitt tjänsteerbjudande. Uppskjutningen är planerad tidigast till kvartal 4 2020. Nästa steg för bolaget blir nu att slutföra upphandlingen av satelliterna.
    Ovzon erbjuder en revolutionerande mobil bredbandstjänst via satellit som kombinerar hög datahastighet med hög mobilitet. Sedan starten 2006 har Ovzon utvecklat en helhetslösning för att tillgodose det ökande behovet av mobil bredbandsuppkoppling i områden som saknar traditionella telekomtjänster eller där uppkopplingen inte når önskvärd prestanda.
    Bolaget har kontor i Stockholm, Sverige och i Bethesda, Maryland och Tampa, Florida i USA.
    Ovzon: Ovzon tecknar avtal med SpaceX för en första satellituppskjutning.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv