Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

En titt på bibliotek

Starfield Library, ett megabibliotek som ligger i ett stort köpcentrum i Seoul, Sydkorea. (Foto: Aaron Choi / Shutterstock.)

Eftersom dagarna blir kortare kan man känna en stark känsla att hitta en varm och mysig plats inomhus och en bra bok. Trots att vår värld rusar mot allt mer digitaliserad information, fortsätter de fysiska böckerna att vara populära, användbara och vördade.
    Vi delar, använder, samlar och läser miljarder böcker varje år, och vi vårdar våra mest värdefulla på bibliotek, i några av de mest märkvärdiga arkitekturer världen över. Och för dem som inte har tillgång till dessa fantastiska byggnader finns det frivilliga som fyller behovet, vilket skapar mobilbibliotek för att få böcker till personer på avlägsna platser.
    Här är ett visuellt fönster av bibliotek, stora och små, nya och gamla, från hela världen.
    Browsing the Stacks: A Photo Appreciation of Libraries.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv