Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

ABB bygger världens mest avancerade robotfabrik i Shanghai

Milstolpsinvesteringen kommer att kombinera uppkopplade digitala tekniker och toppmoderna samarbetande robotar med banbrytande forskning om artificiell intelligens för att skapa den mest sofistikerade, automatiserade och flexibla framtidens fabrik.

ABB gör en ny stor investering i Shanghai värd 150 miljoner dollar för att bygga världens mest avancerade, automatiserade och flexibla robotfabrik – ett banbrytande center där robotar bygger robotar.
    Det nya tillverkningscentret i Kangqiao nära ABB:s vidsträckta robotcampus i Kina kommer att kombinera företagets uppkopplade digitala tekniker, inklusive lösningarna i ABB Ability™, med toppmoderna samarbetande robotar och innovativ forskning om artificiell intelligens för att skapa den mest sofistikerade och miljömässigt hållbara ”framtidens fabrik”. Centret förväntas vara i drift i slutet av 2020.
    ABB pressmeddelande: ABB bygger världens mest avancerade robotfabrik i Shanghai.
    Pressmeddelandet på engelska: ABB to build the world’s most advanced robotics factory in Shanghai.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv