Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Gunga i “världens ände” i Baños, Ecuador

En häftig gunginstallation …

Vandra leden som går från Baños upp till Casa del Arbol, “The Treehouse”, en seismisk övervakningsstation som används för att observera Mt. Tungurahua, en aktiv vulkan.
    Men den främsta turistattraktionen är inte det pittoreska trädhuset, inte ens den fantastiska utsikten över vulkanen från kanjonens kant – det är en gunga som hänger på trädet vid kanten av en klippa.
    Det är en enkel gunga av trä upphängd med ett rep fäst vid trädet, inget speciellt. Förutom kanske det faktum att den svänger ut i ingenting. Passande nog kallas den “Swing in the End of the World”, den svänger utanför kanten av klippan tusentals meter över marken, och utan ens ett säkerhetsbälte att sätta på.
    Swing at the End of the World in Baños, Ecuador.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv