Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Äkta sjöjungfrur i Weeki Wachee Springs, Florida

Vem påstår att sjöjungfrur inte existerar?

Vem påstår att sjöjungfrur inte existerar? Besök Weeki Wachee Spring i Florida, USA, så hittar du dem simma fritt i det klara vattnet för att hela världen ska se. Men, de här sjöjungfrurna är inte födda sådana. Det krävs intensiv och rigorös träning för att bli en fullvärdig sjöjungfru.
    Det började 1947 då den tidigare amerikanske marinmanen Newton Perry började satsa på en unik affärsidé i den lilla ödsliga staden Weeki Wachee. Han experimenterade med en speciell metod för undervattens-andning med hjälp av luftslangar anslutna till en luftkompressor. Med sin nya uppfinning lärde han en grupp vackra tjejer att simma “och le” upp till 6 meter under ytan. Dessa var de första sjöjungfrurna, och det vände den sömniga staden till världens enda stad för levande sjöjungfrur.
    Watch Real Live Mermaids in Weeki Wachee Springs, Florida.
    Weeki Wachee Springs Sate Park: The Only City of Live Mermaids!

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv