Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

David Attenborough varnar för skador människor kan göra “utan att ens märka det”

Intervju med Sir David Attenborough.

Sir David Attenborough uppmanar världsledare att behandla den naturliga världen med respekt.
    Under en intervju av prins WilliamWorld Economic Forum i Davos, Schweiz, blev han tillfrågad varför de i nyckelpositioner hade tagit så lång tid på sig att ta itu med klimatförändringen. Den 92-årige Attenborough sa att kopplingen mellan naturvärlden och urbana samhällen hade varit “avlägsen och bredare” sedan den industriella revolutionen. Människor inser inte vilken effekt deras åtgärder har på det globala ekosystemet, men det är “svårt att nog betona” hur brådskande miljökrisen är.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv