Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Helsingfors nya centrumbibliotek Ode

Helsingfors nya centrumbibliotek Ode.

Helsingfors nya centrumbibliotek Ode, som invigdes den 5 december i fjol, har hyllats för sin moderna arkitektur och beskrivits som en slags manifestation av det demokratiska samhällets kärlek till kunskapsspridning.
    Ode är en evenemangsplats, ett läsandets hus och en mångsidig stadsupplevelse. Det bjuder på kunskap, nya färdigheter och berättelser, och är lättillgänglig för inlärning, inlevelse, arbete och avkoppling. Det är ett modernt bibliotek och en levande och funktionell mötesplats till för alla stadsbor.
    Biblioteket har ungefär 16.000 kvadratmeter yta och ligger vid Tölöviken nära konstmuseet Kiasma.
    Ode.
    Flyg in i Helsingfors nya centrumbibliotek Ode med svenska Yle: Välkommen till Ode.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv