Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Under och efter ögonoperationen

Underbart att dimman har lättat.

Det var med en liten ‘gnutta av bävan’ jag begav mig till ögonkliniken på Västmanlands sjukhus i Västerås. Ögonen är en känslig del av kroppen. Hellre förlorar jag hörseln än synen.
    Men väl där blev jag bemött av trevlig och vänlig personal hela vägen från receptionen till operationsrummet. Var fullständigt lugn när jag lade mig ner för operationen. Den kändes egentligen inte. Det enda var att stirra in i en stark lampa och all ‘vätska’ som tycktes skölja över ögat, rena vattenfallet …
    Efter operationen, som tog cirka 10 minuter, intog jag en kaffe i cafeterian. Sedan tog jag en promenad hem, cirka tre kilometer, utan problem.
    Ser alldeles utmärkt, färgerna har återvänt. Mycket känslig för solljuset. När jag skriver det här håller bedövningen på att släppa och det börjar svida lite, men bara lite. Troligen kommer det att kännas mer i morgon när jag vaknar.
    Såg Sveriges match mot Österrike i ishockey i ‘färg’!
    Fredag morgon: Sovit gott. Ingen värk, känner egentligen ingenting. Och ser ännu bättre …

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv