Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Många saker att göra i London under juli

1 juli börjar “2019 Wimbledon Championships”.

Den 1 juli startar en av världens mest klassiska tennisturneringar, Wimbledon 2019. Som vanligt är det ett stjärnspäckat startfält, med profiler som Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams, Novak Djokovic, för att bara nämna några. Turneringen pågår till 14 juli.
    Men, med så många händelser som händer i London varje sommar är det svårt att välja vad man ska göra och vart man ska gå. För att hjälpa dig har Londonist valt ut favoritsaker att göra i huvudstaden på sommaren, oavsett om man vill titta på filmer under stjärnorna, rocka ut på musikfestivaler eller bara äta och dricka sig runt London.
    Londonist: 38 Awesome Things To Do In London This Month: July 2019.
    Londonist: Where To Watch Wimbledon 2019 On The Big Screen In London.
    Wimbledon 1 July – 14 July 2019.
    The Championships – Wimbledon.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv