Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Nära London finns sju labyrinter att gå vilse i

Hever Castle & Gardens. (Foto: Hever Castle.)

Reser man till storstaden London är det lätt att gå vilse om man inte studerar kartan noga. Men även om man ger sig ut på landsbygden, som omger huvudstaden, kan man bokstavligen också göra det vid dessa labyrinter.
    Labyrinterna är tillverkade av “grödor” och de flesta är självklart bäst på sommaren och är idealiskt belägna för barn – och stora barn – som letar efter en ovanlig dag ute i naturen. Labyrinterna är på flera ställen placerade i vackra trädgårdar som är väl värda att titta närmare på.
    Londonist: Get Lost: 7 Amazing Mazes To Visit Near London In Summer 2019.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv