Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Uppgift: Brittiska diplomater lämnar Bryssel inom kort

Storbritanniens utträde ur EU (brexit) var först planerat till den 30 mars 2019. Men tidpunkten för utträdet sköts fram och förhandlingar pågår mellan Storbritannien och EU om villkoren och tidpunkten för utträdet.
(Foto: Europeiska unionen / Lieven Creemers.)

Brittiska diplomater kommer att dra sig ur EU:s institutionella maktstrukturer i Bryssel inom några dagar, enligt planer som utarbetats av den brittiska regeringen. Detta för att markera att man verkligen menar allvar med Brexit 31 oktober. Hur omfattande tillbakadragandet blir är dock oklart, rapporterar The Guardian.
    The Guardian: British diplomats to pull out from EU decision-making meetings within days .

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv