Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Goda relationer i molnet främjar innovation

Allt fler företag flyttar sina IT-system till molntjänster, men är sällan förberedda på hur de behöver agera i molnet för att fortsätta vara framgångsrika företag. För att lyckas går det inte bara att luta sig tillbaka och tro att allt flyter på. Men för aktiva företag finns stora möjligheter att både konkurrera och skapa innovationer. Ju bättre företaget är på att samverka i molnet, desto större chans har företaget att bli framgångsrikt.
    – Molnet är en samhällsförändrande infrastruktur, och är – precis som elektriciteten – en förutsättning för att det digitala samhället ska fungera. Om inte företagen kan ”cloud sourca” framgångsrikt så kan det bli svårare att upprätthålla ett digitalt samhälle, säger Mirella Muhic, som nyligen disputerat med avhandlingen ”Transition to cloud sourcing – Innovation and competitive advantage” i Innovationsteknik vid Lunds Tekniska Högskola.
    Lunds universitet: Goda relationer i molnet främjar innovation.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv