Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Det brittiska Euler-diagrammet

Ett nyare och förbättrat Eulerdiagram – icke ett Venndiagram.

Eftersom många människor behöver en påminnelse då och då. Här är anteckningar från källan:

The republic of Ireland and the United Kingdom are the only two sovereign states in this image. They are shown in red. Ireland and Great Britain are both islands and are shown in green. England, Scotland, Wales and Northern Ireland are constituent countries of the United Kingdom and are shown in orange. Here, the term “constituent country” is not used in the same way that “country” is usually used; England, Scotland, Wales and Northern Ireland are political entities within the UK, and it is the UK which appears in international bodies such as the United Nations and NATO

Läs mer om Euler-diagrammet och inse hur lätt det är att använda fel uttryck.
    The Great British Venn Diagram (Lastly, to be pedantic, this is actually an Euler diagram, not a Venn diagram. = Slutligen, för att vara pedantisk, är detta faktiskt ett Eulerdiagram, inte ett Venndiagram.)
    Wikipedia: Eulerdiagram.
    Wikipedia: Venndiagram.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv