Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Charmiga kattstegar i Schweiz

Grafiska formgivaren och författaren Brigitte Schuster från Schweiz har gett ut en bok om fenomenet “utomhuskattstegar”, Swiss Cat Ladders.
    Med fokus på exempel från staden Bern visar Schuster hur människor underlättar sina katters “ut- och ingång” med en mängd olika klätterstegar som är fästade vid bostadshus. Det är allt från eleganta spiralformer till mer hemtillverkade konfigurationer med trädstubbar och postlådor. Vissa stegar ger frihet för katter som bor på de övre våningarna i flerfamiljshus, medan andra verkar vara mer lämpade för att hänge sig åt en katts önskan att klättra.
    Colossal: A New Book Explores the Wide Range of Charming Homemade Cat Ladders in Switzerland.
    Brigitte Schuster: Swiss Cat Ladders.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv