Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Att vara brittisk – En film av folket i Storbritannien

Filmskaparen Simon Mulvaney ställde en fråga till oberoende filmskapare: vad betyder det att vara brittisk? Det korta svaret, många, många olika saker som gör Storbritannien till en speciell plats. Kanske är man inte så trasiga som en viss folkomröstning antyder …
    Som en sidouppgift, kan videon spela roll om ”brittiska värderingar” i brittiska skolor. Den kan användas som en diskussionsstartare, en uppmaning till uppsatser – valfritt antal klassrumsaktiviteter kan skapas runt den.
    Om du är intresserad av att ta reda på mer, det finns flera versioner och kommentar på Being British.
    Being British.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv