Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

SVT lanserar specialsida för klimatskeptiker

Klimatskepticism och klimatförnekelse är osäkerhet, tveksamhet, eller motstånd mot en eller flera vanliga vetenskapliga eller politiska uppfattningar att klimatförändringar orsakas av människan, till exempel de som presenteras i FN-panelen IPCC:s sammanfattande bedömning.
    Nu har SVT lanserat en ny sajt där man bemöter dessa påståenden med vetenskapliga fakta. Det hela levereras i form av olika forskningsavhandlingar och presenteras av några av Sveriges främsta klimatexperter.
    Läs om hur man besvarar tolv felaktiga påståenden som ofta sprids av klimatskeptiker:
    SVT: Så bemöter forskarna klimatskeptiska argument.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv