Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

United For The Paris Agreement

Det är över två år sedan USA, som enda land, beslutade sig för att lämna det globala miljöavtalet som det beslutades om under FN:s klimatmöte i Paris 2015. Sedan dess har lobbyister och andra försökt att övertyga president Donald Trump att det skulle vara bra för världens miljö om även USA anslöt sig till Parisavtalet.
    Flera amerikanska stora företag inom techindustrin har startat en ny kampanj där man uppmanar USA att återigen följa riktlinjerna i Parisavtalet. Initiativet kallas för United For The Paris Agreement.
    Bland de som hittills skrivit under “United For The Paris Agreement” finns bland andra Tim Cook från Apple, Satya Nadella från Microsoft, Sundar Pichai från Google, Elon Musk från Tesla, Ginni Rometty från IBM, Peter Voser från ABB.
    Läs mer: United For The Paris Agreement.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv