Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Dyster EU-rapport varnar för många missade miljömål

v EU:s framtida miljö-och klimatmål kommer inte att nås. I själva verket har trenden inte förbättrats sedan 2015. “Allvaret i budskapet kan inte överdrivas”, heter det i en rapport från Europeiska miljöbyrån (EEA).
    Europeiska miljöbyrån i Köpenhamn publicerar vart femte år en omfattande rapport om läget för EU:s arbete med miljö- och klimatfrågor. I sin senaste granskning, publicerad på onsdagen, slår EU-byrån fast att ”Europa står inför miljöutmaningar som är mer omfattande och angelägna än vi hittills varit med om”.
    Europaportalen: Dyster EU-rapport varnar för många missade miljömål.
    EEA: Europas Miljö Tillstånd och utblick 2020 .

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv